بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون اقتصادی استاندار گلستان از پیش بینی مشوق های ویژه برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان خبر داد.
معاون اقتصادی استاندار گلستان افزود: باید راهکاری برای بهبود وضعیت معیشت مردم در نظر بگیریم، اینکه کشاورز پس از کشت محصولی همچون سیب زمینی در فروش دچار مشکل شود، درست نیست یا اینکه با قیمتی بسیار ناچیز محصول به فروش برسد، بدون شک تغییر در وضعیت اقتصاد استان رخ نخواهد داد.
وی با بیان اینکه جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی یکی از وظایف اتاق بازرگانی گرگان به شمار می رود، افزود: تلاش استان نیز بر این است تا مشوق های سرمایه گذاری برای ایجاد انگیزه و رغبت بخش خصوصی در نظر بگیرد.
در ادامه این جلسه ابراهیم هزارجریبی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در این نشست گفت: خواسته استان این است که سیاست گذاری های جدید وزارت کشاورزی در راستای حمایت از تولید بازنگری شود به ویژه در موضوع صادرات مرغ و تخم مرغ به دلیل اینکه تولیدکنندگان اصلی در استان هستند توجه جدی تری شود.
وی افزود: موضوع بعدی در حوزه زراعت است. خواسته بسیاری از کشاورزان این است مسئولان در مقابل حمایت هایی که وعده داده می شود، به موقع عمل کنند به عنوان مثال پرداخت مطالبات گندم کاران، کلزاکاران و سایر محصولات به موقع پرداخت شود درحالی که سال گذشته با تاخیر انجام شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان نیز خواستار ورود سرمایه گذاران قوی به استان شد و اضافه کرد: متاسفانه بخش خصوصی در حوزه فراوری محصولات کشاورزی ورود زیادی نداشته و این خلا باید با حضور سرمایه گذاران کلان از خارج استان جبران شود همچنین موضوعاتی هم در حوزه شیلات و منابع طبیعی وجود دارد که به طور ویژه اقتصاد دریا محور باید دیده شود تابتونیم در این حوزه شاهد شکوفایی باشیم.
عبدالغفور امان زاده نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی در این جلسه نسبت به قیمت اعلام شده گندم انتقاد کرد و گفت: از دولت می خواهم که نسبت به این نرخ تعیین شده، تجدید نظر کند چراکه با توجه به قیمت بالای نهاده های کشاورزی این نرخ پیشنهادی به صرفه نیست.
وی با اشاره به شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید» گفت: تولید در استان هایی مثل گلستان یعنی کشاورزی. اگر قرار است این شعار به عمل تبدیل شود، باید در زیرساخت های کشاورزی، آب، خاک، صنایع تبدیلی و زنجیره تأمین سرمایه گذاری واقعی صورت گیرد. این همان جایی است که تولید جان می گیرد.
امان زاده با بیان اینکه ما به سیاست گذاری عملی و منابع مالی هدفمند نیاز داریم تا بتوانیم از بحران ها عبور کرده و ظرفیت های استان را بالفعل کنیم، افزود: اگر این مسیر درست طراحی شود، گلستان نه تنها می تواند نیاز خود، بلکه بخشی از امنیت غذایی کشور را تأمین کند.
وی حضور کمیسیون کشاورزی در گلستان را فرصتی مغتنم برای شناسایی مشکلات و طراحی طرح های حمایتی دانست و افزود: گلستان برای تبدیل ظرفیت های بالقوه به بالفعل، نیازمند سیاست گذاری دقیق و تخصیص منابع مالی هدفمند است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}